luni, 19 iulie 2010

Aiureli ingineresti

Pentru evitarea conexiunilor cu intensitate tinzand catre zero, strabatute de bruiajele regresului sau progresului stiintei, m-am avantat in cautarea unor noi variante, bazate pe calcule de optimizare sustinute. N-a fost usor, dar am staruit in cercetare si mai cercetez inca, asteptand aparitia rezultatului - cu atat mai impunator cu cat atesta o evolutie pozitiva. Curenti si campuri de toate tipurile vibreaza continuu si alternativ, iar undele pulsatorii se propaga nestingherite de nici un obstacol, de nici o bariera. La intervale egale de spatiu si timp senzorii de proximitate avertizeaza prin semnale acustice si luminoase aparitia unor zone de maxima intensitate ce nu pot fi trecute fara riscuri. Acea partitie a elementului suflet, inca functionala, pentru care de altfel a fost conceputa aplicatia nu mai are performantele "noii generatii", iar tehnologia senzoriala ii prinde bine spre a nu depasi limitele ce i-ar putea aduce stingerea definitiva a tensiunii si intensitatii specifice, direct proportionala cu factorii de mediu si invers proportionala cu constanta de reflexie si refractie notata cu simbolul "C".
Din formula dedusa si apoi verificata atat fizic cat si matematic a rezultat expresia "Principiului 1 al conexiunii alternative" care urmeaza a fi aplicata in practica si demonstrata prin reducere la absurd. Se presupune ca... Rezultatul?!
...
... la fel de alternativ (pozitiv / negativ)
Multumiri celor care au contribuit activ sau pasiv la descoperirea principiului mai sus enuntat, precum si la pregatirea sesiunii de referate si comunicari ce urmeaza a avea loc in perioada iulie - august a.c.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu